O nama

Aries servis hidraulike postoji od 1993. godine i jedna je od veoma malog broja firmi koje su uspele da se održe i uspešno posluju na našem tržištu.

Od samog osnivanja bavimo se servisom hidrauličnih sistema za upravljanje motornim i teretnim vozilima raznih tipova i modela: Audi A4, BMW E46, Mercedes A klasa, Opel Astra G, Skoda Fabia, Peugeot (Pežo) 206/307/407, Renault (Reno) Kangoo, Renault (Reno) Megane, Iveco Daily, Ford Fiesta, Honda Accord, VW Transporter, Volkswagen Golf 3/4. Kompletnu listu vozila koja repariramo možete videti na stranici tipova vozila.

Takođe, dugi niz godina se bavimo i servisom industrijskih mašina za čišćenje, industrijskih usisivača i svih automatizovanih sistema za raznu upotrebu: Comac, Nilfisk Advance, Taski, NSS, Columbus, Alto Tennant, Hako, Cleanfix, Elektro maschinen…

Profesionalna usluga, kao i jednako i pošteno ophođenje prema svakom našem klijentu nam je pomoglo da se ovako dugo zadržimo na našem poslovnom nebu. Nadamo se da ćete i vi, naši budući poslovni prijatelji, klijenti i saradnici, biti zadovoljni kvalitetom naših usluga.