Remont servo pumpe

O-ring servo pumpe

Kod nas možete reparirati
neispravne servo pumpe

Postoje tri vrste servo pumpi: hidraulične,električne i elektronske.
U našem servisu možete uraditi servis hidrauličnih i električnih servo pumpi.
Remont servo pumpe počinje sa defektažom kvara i pronalaženjem uzroka kvara.

Kada servis servo pumpe nije moguć?

Ukoliko se desi da su oštećeni mehanički delovi servo pumpe – a to su: telo pumpe, rotaciona površina gornja i donja, peraja ili regulator pritiska – pumpu je nemoguće servisirati. U tom slučaju se montira druga pumpa na vozilo.

Proces remonta hidrauličnih servo pumpi

Prilikom remonta servo pumpe, delovi koji se menjaju su zaptivni elementi i ležaj servo pumpe.
Semerinzi koji se ugrađuju su semerinzi visokog pritiska poznatog proizvođača CORTECO.
Ležajevi u pumpama mogu biti raznih dimenzija i tipova, ali uglavnom u većini pumpi nalaze se dvostrano zatvoreni kuglični ležajevi. Mi ugrađujemo ležajeve proizvođača KOYO i SKF.

Reparacija električnih servo pumpi

Kod električnih servo pumpi remont je malo složeniji, jer se ta pumpa sastoji iz dva dela, električnog i hidrauličnog, koji su povezani plastičnom spojnicom. Remont ovih pumpi podrazumeva zamenu svih zaptivnih elemenata u hidrauličnom delu, zamenu spojnice ukoliko je oštećena, zamenu četkica motora i zamenu ležajeva motora. Ukoliko se prilikom defektaže utvrdi da je sam motor izgoreo, vrši se viklovanje motora i zamena nosača četkica i kolektora.

Pri svakom remontu se čisti celokupan sistem jer su svi mehanički delovi pumpe osetljivi i na sitne nečistoće i mogu dovesti do trajnog oštećenja segmenata u pumpi.

Rok i garancija

Testiranje repariranih servo pumpi vrši se na kraju svakog remonta.
Garancija na servis servo pumpe je 12 meseci.

Modeli vozila koje servisiramo

Reparaciju električnih i hidrauličnih servo pumpi najčešće radimo na sledećim modelima i proizvođačima privatnih i komercijalnih vozila: Audi A4, BMW E46, Mercedes A klasa, Opel Astra G, Skoda Fabia, Peugeot (Pežo) 206/307/407, Renault (Reno) Kangoo, Renault (Reno) Megane, Iveco Daily, Ford Fiesta, Honda Accord, VW Transporter, Volkswagen Golf 3/4. Kompletnu listu vozila na kojima radimo servo remont možete videti na stranici tipova vozila.

Cenovnik remonta servo pumpe

Cene za servis servo pumpe variraju u odnosu na različite tipove vozila. Da biste dobili tačan cenovnik, najbolje je da nas kontaktirate putem telefona, mejla ili formulara na kontakt strani kako biste proverili koliko košta reparacija servo pumpe za vaše vozilo.

Potreban Vam je servis servo pumpe ili imate neko pitanje?

Pogledajte sve naše usluge.