Servo remont

Servis Aries pruža kompletnu uslugu servo remonta

servisu Aries u Beogradu možete dobiti kompletnu uslugu servo remonta. Svi su čuli za volan, ali malo ko zna šta je servo sistem.

Servo remont usluga

U saradnji sa našim partnerskim servisom možete na jednom mestu dobiti uslugu defektacije kvara, zamene servo ulja, montaže i demontaže dela koji je za remont, kao i remont servo letve ili servo pumpe uz garanciju od 12 meseci.

Vreme servo remonta i rešavanje problema

Vreme trajanja remonta, kao i sama mogućnost remonta zavisi od stanja vozila i stanja servo letve ili servo pumpe. Ukoliko ne postoji mogućnost remonta zbog prevelikog oštećenja samog dela, u dogovoru sa klijentom pristupamo daljem rešavanju problema (ugradnji polovnog/novog dela ili pronalaženju polovnog/novog dela). Pogledajte i članak: Vreme trajanja servisa servo letve » Ono što prvo treba da uradite jeste da utvrdite kvarove na servo sistemu. Potom, treba da vidite da li vam je potreban kompletan servo remont, ili možete remontovati samo servo letvu ili samo servo pumpu. Savet čitaocima ovog teksta i svima koji imaju potrebu za servo remontom je da – za koji god servis se odlučili da vam rešava probleme – budete jako strpljivi, zato što ovo uopšte nije jednostavan sistem i novi delovi su jako skupi. Iako servo remont možete dobiti za 10 puta jeftiniju cenu od novog dela, bar prepustite serviserima vreme da se kvalitetno posvete vašem problemu, jer najviše grešaka u svakom servisu nastaje iz žurbe da se klijentu sto pre završi posao.

Cena servo remonta

Cena servo remonta takođe zavisi od stanja vozila i stanja servo sistema, kao i od toga koje vozilo vozite. Cenu definišu pre svega težina montaže i demontaže, stanje letve ili pumpe, kao i želja klijenta da se problem reši parcijalno ili kompletno.

Napomena: Ne pokušavajte sami da remontujete

Zbog toga što servo remont uopšte nije jednostavan, molim vas da ne pokušavate sami bilo šta da radite. Za remont su potrebni specijalni alati, kao i veliko znanje i iskustvo. Vrlo lako možete oštetiti letvu ili pumpu tako da se više ne može servisirati. Puno puta se dešavalo da razni mehaničari i ljudi iz struke pokušavaju da rade servo remont i kad oštete nešto traže pomoć, a tada je nama vrlo teško da na kvalitetan način rešimo problem.

Aries je firma od poverenja kada je u pitanju servo remont

Besplatni saveti

Aries servis takođe nudi svaku vrstu saveta u vezi sa servo remontom, odnosno pomoć oko toga koje ulje treba sipati, kako se kvalitetno montiraju manžetne, šta se može remontovati, a šta ne, šta treba remontovati, a šta ne… Ostaje samo još da izaberete pravi servis. Zato iskoristite ovaj besplatan savet i otkrijte zašto je najbolje remontovati servo u servisu za hidrauliku. Saradnja sa velikim brojem servisa nam daje za pravo da uvidimo i ukažemo gde majstori prave greške pri montaži i demontaži, kao i defektaži kvara, tako da vam naše savete nudimo potpuno besplatno i nadamo se da ćete steći naše poverenje.

Potreban Vam je servo remont ili imate neko pitanje?

Pogledajte sve naše usluge.